Online interieur advies


Wilt u graag de puntjes op de i zetten en mist u net de wauw-flabberfantastische-supergaaf-nooitaangedacht factor in uw interieur? Dan kunt u natuurlijk ook kiezen voor een online interieur advies voor maar € 75,-! Wat krijgt u hiervoor?

Maak een online afspraak

U maakt online een afspraak met Lille Hus, hiervoor heeft Lille Hus alleen uw gegevens nodig en een goed humeur tijdens de afspraak. De afspraak zal via ZOOM plaats vinden, dit is een app die u kunt downloaden via de website www.zoom.us . Hiervoor dient u toestemming te geven om samen via beeld te bellen. Het gesprek zal niet worden opgenomen, en zal maximaal een uur duren.

Tijdens het gesprek gaan wij kijken naar uw vraag, komt u er niet uit qua kleur om de muur, weet u niet welke stof er op de bank moet of hoe u uw meubels neer moet zetten? Dan kunnen wij samen kijken naar de juiste oplossing. Omdat het via beeld is, en de kleuren kunnen afwijken van de werkelijkheid zal Lille Hus ook altijd nog een mail sturen met daarin de kleurcodes.

Tijdens het gesprek kan het voorkomen dat u nog veel meer vragen hebt, dan zal Lille Hus het online interieur advies gesprek zien als een vrijblijvend interieur gesprek. Het bedrag van € 75,- vervalt wanneer er akkoord komt op de offerte en wordt als korting verrekend.

Laten we kennismaken!

Ben je geïnspireerd geraakt om aan de slag te gaan met jouw woning of werkplek? Bel of mail gerust voor meer informatie!