Lille Hus helpt bedrijven

Lille Hus helpt ook bedrijven. Maar niet alleen Lille Hus helpt bedrijven, deze bedrijven helpen Lille Hus ook. Persoonlijk geloof ik, Corina in de kracht van samenwerken. Samen ben je sterker dan alleen! Daarom vind ik het belangrijk om mijn netwerk telkens ook te verbreden. Wil jij daarom kennis maken met Lille Hus? Neem dan contact op, wie weet kunnen we tijdens een kop koffie uitdagende ideeën ontwikkelen. Ideeën die elkaar versterken in processen.

Daarnaast ontwikkeld Lille Hus ook tekeningen voor bedrijven. Ik kijk mee in een idee en verwerk dit in een duidelijk 3D beeld voor jouw bedrijf. Hierbij worden er maten geplaatst en worden er sfeerbeelden weergegeven voor jouw opdrachtgever. Dit maakt communiceren met een opdrachtgever makkelijker en voor jou de tijd efficiënter in te delen. Heb jij nu een plan voor een uitbouw, een overkapping of nieuwbouw maar weet de opdrachtgever niet goed hoe dit eruit komt te zien? Dan ben je bij Lille Hus op het juiste adres.

En ten slotte maakt Lille Hus ook voor de zakelijke markt interieuradviezen. Heb je een nieuwe winkel, kapsalon, een delicatessenzaak noem het maar op dan kom ik graag langs. Maar ook bij een zorginstelling, of een kantoor kom ik graag langs.