Je moet bij iets kleins beginnen, om iets groots te bereiken

Wie is Lille Hus?

Voel je welkom op de website van Lille Hus. Lille Hus is er voor de mensen die op zoek zijn naar nieuw interieur of een interieur vraag hebben. Heb je een vraag over kleuren, wil je een nieuwe woning bouwen of een zakelijke ruimte opnieuw inrichten? Geen vraag is gek genoeg voor Lille Hus, neem gerust contact op zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden!

Mijn naam is Corina van Eden, ik ben met veel plezier drie dagen in de week actief bezig met Lille Hus. Maar eerlijk gezegd komt er elke dag wel iets om de hoek kijken wat werk gerelateerd is. Zou het komen omdat ik van mijn hobby mijn werk heb gemaakt? Eerlijk.. ik vond het vroeger al heerlijk om uren te fantaseren hoe ik mijn kamer anders kon inrichten. Het gebeurde daarom ook geregeld dat de kamer weer op de kop getrokken werd 's avonds. Maar ook buitenshuis keek ik altijd wel om mij heen, ik keek naar de details en vind het enorm leuk om dingen te regelen. Het eindklassenfeest regelen? Ik deed wel mee! Zorgen dat mensen enthousiast gemaakt werden voor mijn opleiding op het Cibap? Geweldig! Ik zou het zo weer doen.

In 2017 ben ik begonnen met Lille Hus, om mijn eigen denkwijze en mijn eigen vorm aan het ondernemen toe te passen. Nu een aantal jaren later heb ik dit volledig opgepakt en ben ik met veel plezier wekelijks bezig om nieuwe interieurs vorm te geven. 

Wie ik nog meer ben? Ik ben getrouwd met mijn man Gerben, we wonen in het buitengebied van Markelo en leven graag buiten. We hebben een grote moestuin waar mijn man zijn hobby uit om planten te ontwikkelen, oogst ik de vruchten ervan en probeer ik dit in een lekker gerecht te verwerken. Samen hebben we een prachtige zoon. Daan die is geboren in 2021.  

Ik heb jullie wat meer over mijzelf verteld maar ben ook enorm benieuwd naar jullie verhalen. Hebben jullie een interieur vraag waar je graag een passend antwoord op hebt? Twijfel niet en neem contact op!

Laten we kennismaken!

Ben je ge├»nspireerd geraakt om aan de slag te gaan met jouw woning of werkplek? Bel of mail gerust voor meer informatie!