Hoe werkt Lille Hus?


Lille Hus wil haar opdrachtgevers zo persoonlijk mogelijk benaderen. Daarom werken wij stap voor stap uw interieur advies uit. Denk hierbij aan persoonlijke inbreng en een persoonlijke stijl in het interieur. Het is belangrijk dat de rol van Lille Hus een adviserende rol is. Waarom kies je ergens wel of niet voor? Waar kun je het beste naartoe voor de artikelen? En hoe maak je een interieur af?

Hieronder staan alle stappen die we samen nemen, stap voor stap uitgelegd. Mocht u hier vragen over hebben mag u uiteraard contact opnemen met het directe telefoonnummer van Lille Hus; 06 57 44 18 21 of neem contact op via het contactformulier. 

Stap 1


De eerste stap na ons eerste contact via de telefoon, is een intake gesprek. Hierin kom ik bij jullie langs om te kijken naar wat jullie smaak is, wat jullie wensen in het interieur zijn en hoe de ruimtes zijn. 

Naar aanleiding van dit gesprek gaan we samen kijken welke diensten het beste bij jullie past. Dit kan zijn een tekening in 2D (plat) of 3D (met diepte) met een uitgewerkt kleuradvies, een verlichtingsplan etc. 

Kijk op de pagina "kosten" welke mogelijkheden er allemaal zijn. Hier wordt vervolgens een offerte voor gemaakt, dit is op basis van de uren die Lille Hus hiervoor nodig heeft. Deze offerte wordt voorgelegd en bij akkoord gaan door naar Stap 2. 

Stap 2


Lille Hus gaat bezig met het interieurplan, alles wordt uitgewerkt en de stalen worden aangevraagd. Hierin wordt er goed gekeken naar vorm en materiaal en of alles in dezelfde lijn ligt. Om alles goed uit te leggen maakt Lille Hus een persoonlijke afspraak met u. Tijdens deze persoonlijke afspraak gaan wij kijken of het plan is zoals u verwacht deze wordt nog bijgeschaafd en zal vervolgens tot in de puntjes tot uw wensen worden gemaakt. Nog net even een ander element in het plan? Geen probleem, ook dit kan het voorlopige ontwerp aangepast worden. Wij overleggen altijd alle stappen in het interieuradvies. 

Stap 3


Bij een aantal onderdelen zal er een definitief ontwerp verstuurd worden via de mail en zullen de stalen langs gebracht worden. Dit definitieve ontwerp is naar aanleiding van het gesprek tijdens een voorlopig ontwerp, helemaal tot in de puntjes verfijnd. Heeft u een totaaladvies? Dan komt Lille Hus langs om samen u het definitieve ontwerp in een geprint advies door te nemen. Hierbij zijn alle stalen voor u en word alles in katoenen tas van Lille Hus bij u bezorgt.  

Realisatie


Daarnaast is er nog een mogelijkheid om Lille Hus te vragen om mee te gaan om alle voorgestelde items uit te zoeken in de winkels. Of, wanneer u een grote verbouwing heeft regelt Lille Hus alle derden partijen. Uiteraard wordt er gecommuniceerd met u, maar zult u zich niet druk hoeven te maken over het uitzoeken en zal Lille Hus al het voorwerk en de administratie op zich nemen.

Wilt u het uiteindelijke resultaat ook finetunen? Dan kan Lille Hus zorgen voor de passende decoratie, lampen en aankleding van de meubels zodat het interieur helemaal klopt volgens het plan. U hoeft zich dus echt geen zorgen te maken of het wel past volgens het plaatje en heeft alles in 1 keer afgerond. 

Laten we kennismaken!

Ben je geïnspireerd geraakt om aan de slag te gaan met jouw woning of werkplek?
Bel of mail gerust voor meer informatie!