Wat biedt Lille Hus?


Waar moet je nou aan denken bij een interieur designer? Wat doet iemand nou, en met welke vragen kun je nou terecht bij Lille Hus? Vragen die ik vaak beantwoord tijdens een gesprek. Het is dus eigenlijk helemaal niet duidelijk wat ons werk nou is. En ja, ik weet dat veel van jullie denken; “maar is het dat wel waard?”. Persoonlijk weet ik dat een interieur designer zeker jouw investering waard is, je hebt immers een stel ogen en soms zelfs twee stel ogen die met jou over de schouder meekijkt. Een beslissing kan maken voor jou en met jou.

Daar ben ik denk ik ook het meeste mee bezig. Keuzes minder maken, of juist al een keuze maken voor jou om je te ontzorgen in een vaak druk leven en proces. Of het nu voor een woning is, een kantoor of een horeca gelegenheid, tjah geef mij de vraag en ik vind de uitdaging vaak geweldig. En daar maakt de grote van de vraag helemaal niet van uit. Het kan zijn dat ik meedenk in de kleuren, de materialen, de stopcontactjes of mee ga naar bijvoorbeeld de keukenboer of de woonwinkels.

Eigenlijk kun je beter vragen, wat doet Lille Hus niet? Naja dat is vrij weinig op interieur gebied. Ik vind het leuk om een uitdaging aan te gaan en om bijzondere vragen aan te gaan. Elk project waarbij mensen uiteindelijk blij zijn is voor mij belangrijk. Hoewel er ook bijzondere projecten zijn die een bijzonder verhaal hebben. Zo was het eerste grote project de vraag of ik in drie weken tijd een Afscheidshuis mocht inrichten. Nog steeds een project dat ik vaak aanhaal als mensen vragen wat ik inricht. En dan de vraag, wat het is. Dat vind ik het mooie van een vaak trieste plek waar mensen komen. Een gebouw in te richten waar veel verschillende mensen zich thuis moeten voelen, zich geborgen voelen en intiem voelen. En dat was toen ook de uitdaging voor mij en ja daar ben ik nog steeds trots op. Kon het beter? Voor mij wel, maar ik blijf ook een mens en leer van elke uitdaging! Wie weet, gaan we het ooit nog eens over doen.

En nu concreet, wat kan Lille Hus bieden?


  • 2D plattegrond
  • Een nieuwe indeling
  • Concept, moodboard met uitleg.
  • Een kleuradvies voor de wanden, deuren, kozijnen en het plafond.
  • Materiaal advies van bijv. de vloeren, de wandbekleding etc. Hierbij kijken we of alles bij elkaar past in alle ruimtes.
  • Advies van maatwerk producten, denk aan kasten, een keuken etc.
  • Advies voor alle verlichting en armaturen.
  • Advies voor de raambekleding.
  • Advies aankleding en styling door middel van een shoppinglist.
  • 3D advies, een tekening die meer inzicht geeft van de ruimte zoals die gaat worden.

En ik kan met jou mee op pad. Naar de woonwinkel, een keuken uitzoeken, een badkamer en/of de wc uitzoeken. Begeleiding in keuzes bij het uitzoeken van alles in de woning.
Hiervoor rekenen we € 55,- incl. BTW per uur.

Alle bovenstaande punten kunnen eigenlijk in elke ruimte toegepast worden. Een advies wordt op maat gemaakt, zodat jouw interieur vraag beantwoord wordt. Meer informatie wat bij jou past? Neem contact op met Lille Hus!

Laten we kennismaken!

Ben je geïnspireerd geraakt om aan de slag te gaan met jouw woning of werkplek?
Bel of mail gerust voor meer informatie!