Hoe werkt Lille Hus?


Lille Hus begint altijd met een vrijblijvend interieur gesprek. Hierin gaan wij samen kijken naar; wat zijn de vragen voor het interieur, wat past bij u qua interieur en welk interieurplan past het best bij u. Natuurlijk nemen wij hierin alvast de kleuren en materialen mee. Lille Hus maakt een offerte voor het interieur plan en zal na akkoord beginnen met de volgende stap.

Interieur plan

Lille Hus gaat bezig met het interieur plan, alles wordt uitgewerkt en de stalen worden aangevraagd. Hierin wordt er goed gekeken naar vorm en materiaal en of alles in dezelfde lijn ligt. Om alles goed uit te leggen maakt Lille Hus een persoonlijke afspraak met u. Tijdens deze persoonlijke afspraak gaan wij kijken of het plan is zoals u verwacht, deze wordt nog bijgeschaafd en zal vervolgens tot in de puntjes tot uw wensen worden gemaakt. Nog net even een ander element in het plan? Geen probleem, ook dit kan in het voorlopige ontwerp aangepast worden.

Definitief ontwerp

Bij een aantal onderdelen zal er een definitief ontwerp verstuurd worden via de mail en zullen de stalen langs gebracht worden. Dit definitieve ontwerp is naar aanleiding van het gesprek tijdens het voorlopig ontwerp, helemaal tot in de puntjes verfijnd. Heeft u een totaaladvies? Dan komt Lille Hus langs om samen met u het definitieve ontwerp in een geprint advies door te nemen. Hierbij zijn alle stalen voor u en word alles in een katoenen tas van Lille Hus bij u bezorgt.

Realisatie

Daarnaast is er nog een mogelijkheid om Lille Hus te vragen om mee te gaan om alle voorgestelde items uit te zoeken in de winkels. Of, wanneer u een grote verbouwing heeft regelt Lille Hus alle derden partijen. Uiteraard wordt er gecommuniceerd met u, maar zult u zich niet druk hoeven te maken over het uitzoeken en zal Lille Hus al het voorwerk en de administratie op zich nemen.

Laten we kennismaken!

Ben je geïnspireerd geraakt om aan de slag te gaan met jouw woning of werkplek?

Bel of mail gerust voor meer informatie!