Kosten


Waar moet u aan denken bij een interieur advies? Lille Hus hanteert altijd een eerlijke en vaste prijs voor een interieur ontwerp. Het eindbedrag is altijd afhankelijk van de gekozen diensten van Lille Hus. Uiteraard is dit naar aanleiding van het vrijblijvende advies gesprek uitgewerkt in een offerte.

Lille Hus begint met een starttarief van € 110,-. Afhankelijk van welk interieur advies u wilt, maken wij een offerte. Wilt u een kort interieur advies, en alleen maar de puntjes op de i zetten? Kijk dan eens op de pagina Online interieuradvies.

PLANT ADVIES ÉN AANDACHTSPAKKET 


Planten zijn leuk, mooi en geven sfeer. Daarnaast zijn ze ook nog eens goed voor onze leefomgeving. De laatste tijd verdiep ik mij steeds meer in deze groene vrienden. Doordat Lille Hus ook verschillende adviezen maakt met groene planten, moet ik natuurlijk wel weten wat waar kan staan, hoe het zich houd en hoe het verzorgd moet worden. Daarnaast hebben deze planten voeding en aandacht nodig. Daarom biedt Lille Hus een plant advies en aandachtspakket aan! Kijk snel op de webshop voor meer! 

Laten we kennismaken!

Ben je geïnspireerd geraakt om aan de slag te gaan met jouw woning of werkplek? Bel of mail gerust voor meer informatie!