Wie is Lille Hus?

Lille Hus is een onderneming uit passie en gedrevenheid ontstaan. Het idee ontstond in 2017, werd concreet gemaakt en werd doorgepakt. Nu een aantal jaren verder, wat ervaring rijker en heel wat mooie gerealiseerde opdrachten verder is Lille Hus hard op weg om steeds meer mensen aan hun droom interieur te helpen. Lille Hus is opgericht door Corina Voortman. Corina is geboren in Rijssen en woont op dit moment in het buitengebied van Markelo. Dit is ook de plek waar de studio van Lille Hus is. 

Wie is Lille Hus?
Je moet bij iets kleins beginnen, om iets groots te bereiken

Corina Voortman

Corina heeft in 2017 de opleiding kleur en interieur vormgeving versneld afgerond aan het Cibap in Zwolle. Een opleiding die gedrevenheid, creativiteit en ondernemendheid enorm stimuleert. Na het Cibap is Corina begonnen als interieur designer bij Wessels wonen in Rijssen. Een periode waarin er veel kennis is opgedaan tijdens verschillende projecten als het inrichten van de Poort van Twente, de schoenenzaak Steenbergen schoenen in Rijssen en verschillende kantoren en woningen in Nederland.

Tijdens het werk bij Wessels begon het steeds meer te kriebelen om met Lille Hus fulltime bezig te zijn. Per 1 juni 2020 is Corina Voortman full time bezig met het ontwerpen voor Lille Hus.

Corina: “Ik vind het heerlijk om mensen te verrassen met een origineel idee waarin alle wensen van de inrichting tot zijn recht komen. Een enorm mooie uitdaging, geen dag is hetzelfde en altijd op zoek naar vernieuwing.”

Lille Hus is de Deense vertaling van “Klein huis” En zeg nou zelf, “Je moet bij iets kleins beginnen, om iets groots te bereiken.”

Laten we kennismaken!

Ben je geïnspireerd geraakt om aan de slag te gaan met jouw woning of werkplek? Bel of mail gerust voor meer informatie!